Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kaitaliina

Saimpa tossa yksi päivä päähäni, että teempä keittiöön jonkun nopeen kaitaliinan, kun edellisen nakkasin pesuun, eikä sopivaa ollut kaapissa tarjoolla. Noo, kangaskätköjä tutkiessa ei mitään sopivaa kangastakaan löytynyt tarpeeksi pitkää pätkää. (Ja hei, lipaston päällä tönöttää mun uusi joululahja rakkauteni. Yamahan pieni soitin, mutta hyvin soikin! Se saapui vähän myöhässä, kun oli varastosta loppunut)


Takaisin siihen kaitaliinaan. Joten tilkkujapa sitten leikkaamaan, kunnei muutakaan tarpeeksi mielekästä löytynyt. Ei se sitten ollutkaan ihan niin nopea juttu, kun aattelin. Aikamoinen työ oli tosiaan saada edes suunnilleen suora. Matkanvarrella keskeneräistä työtä katsellessa aattelin, että tästähän tulee kaikenlisäks ihan sysi rumakin :D


No kun olin jo niin kauan sen kanssa nyhrännyt, niin aattelin, että teen varmasti loppuun asti. Ja onneksi tein! Vaikka siitä tulikin vähän levoton, niin mustan pöydän päällä näyttää mielestäni kyllä ihan mageelta. Toisella puolella on Ikean musta-valkoinen pallokangas. (Ja sehän ei siis kelvannut yksinään :D)Päihin lisäsin vielä jämäpala pitsiä. Toiseen päähän mustan.


Ja toiseen valkoisen.

17 kommenttia:

 1. Aivan ihana liina! :) Varmasti oli hommaa, mutt lopussa kiitos seisoo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, samaa mieltä, eikä kaikkee niin helpolla tarviikaan saada tehtyä :)

   Poista
 2. Ihana on :) ja kiva idea... Joulun aikaan kun myös kaitaliinaa pöytään kaipailin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mun on pakko pitää aina kaitaliinaa tai pöytäliinaa, kun pöydän kokoomis vaiheessa ruuvi oli kannen alla ja teki komiat jäljet keskelle :D ei naurattanu sillon!

   Poista
 3. Hieno! voisin joskus mennä penkomaan kangaslaatikkoa ja ottaa mallia:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) suurin osa puuvillaa, osa jotain pellavasekoitetta tms. Ja tuo "farkunnäköinen" harmaa jotain Marimekon vaatetuskangasta, jolla aiemmin päällystin nojatuolin :D

   Poista
 5. Tosi hieno, ei yhtään liian levoton! :)

  VastaaPoista
 6. voi miten kaunis kaitaliina <3

  VastaaPoista
 7. Oh, tosi hieno! Miten sitä ei ole edes tullut ajatelluksi, että pöytäliinan voisi tehdä itse ja vielä tilkuista. Kiitos ideasta :)

  VastaaPoista