Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Vilma

Metsolasta tilasin ihanaa Folklore trikoota. Laatu vaikuttaa hyvältä, mutta vähän arveluttaa alkaako pesujen myötä nousta valkoinen nukka pintaan. Pitää yrittää tuuletella aina kun voi ja pestä vasta sitten kun on pakko.


Kaavana toimi Mekkotehtaan Vilma. Yläosaa muokkasin hieman pidemmäksi ja alaosan helmaa vastaavasti lyhyemmäksi. En halunnut yhtään sellaista raskausmekko fiilistä, joka itseni päällä tulee jotenkin erityisen helposti.


Pääntien kanttasin samalla trikoolla.


Aluksi mietin taas, että onkohan tämä vähän liian värikäs. Mutta nyt kun näistä kuvista katsoo, niin eihän se yhtään olekaan. Viileämmillä ilmoilla menee kivasti mustien leggareiden kanssa.


Tämä ruskea nahkavyö sopii mielestäni melkein kaikkien mekkojen kanssa, kun mätsää niin sopivasti hiuksiin.
Jalassa Emmi Malmströmin maailman ihanimmat nahkakengät, jotka ei tuolta heinikosta kyllä juuri erotu. 


8 kommenttia:

 1. Onpas tämä kangas kiva mekkona! Meinasin tilata muutto myynnistä, mutta eihän se pienessä tuotekuvassa näyttänyt yhtään näin kivalta :) Todella kaunis mekko, ei minusta tule yhtään raskaus mekko fiilistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, ei tosiaan näyttänytkään siinä pikkuruudussa juuri miltään. Itsekin googletin ensin, olisiko joku jotain jo ommellut :)

   Poista
 2. Tulipas siitä hirmuisen nätti. Tuo vyö on kyllä ihan "piste iin päälle". Sopii sinulle todella kauniisti.

  VastaaPoista
 3. Hurjan kaunis olet, mekko myös:) Nahkavyö tosiaan sopii nätisti kaikkiin vaatteisiin, mitä täällä on ollut esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 nahkavyötä tulee kyllä käytettyä paljon :)

   Poista
 4. Oi, miten kaunis oletkaan <3! Mekko on kaunis myös. Olen samaa mieltä sinun kanssasi, että tuo nahkavyö sopii tosi monen mekon kanssa, kun on noin lähelle sun hiuksien värinen.

  VastaaPoista