Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Ommellen iloa - hyväntekeväisyyshaaste ♥ osa 2


Aiemmin jo kerroinkin ommellen iloa hyväntekeväisyyshaasteesta, jossa ompelimme ihanan tiimin voimin iloa vähävaraisille ja kovia kokeneille perheille. Sain omani valmiiksi jo ajat sitten, lahjat ovat löytäneet oikeille omistajilleen ja nyt saan vihdoin aikaseksi nämä myös tänne blogin puolelle.


Osan kankaista sain yhteistyölajoituksena Paapiilta <3 ja Loput kankaat ostin Kangaskapinasta.


Tämä setti lähti 4-vuotiaalle tyttöselle <3ja loput erään perheen kolmelle pienelle pojalle <3 


Keltainen ja vihreä velour- huppari on ommeltu pienille kaksospojille, toivevärein ja lisäksi molemmille pipot ja paidat hauskasta "liikennematto" kankaasta, toiselle mintunvärisenä ja toiselle harmaan sävyssä.Tämä projekti on ollut niin täynnä hyvää mieltä ja iloa, että en olisi alussa osannut tällaista ajatellakaan. Paljon uusia tuttuja ja ystäviä, iloisia lapsia ja iloisia ompelijoita. Paljon ihania, mieltä lämmittäviä kommentteja ja suuria tunteita <3 Iso kiitos projektin luojille Minnalle ja Jaanalle <3

P.S Kannattaa seurata myös mitä muut ihanat bloggarit saavat tämän projektin tiimoilta aikaiseksi:

Cutie / Noora | Eilen tein / Hanne Fagerwear / Hanna HAH / Iina HannaMi / Hanna Helmoja ja hepeneitä / Krista Hippu / Emmi HommaHuone / Sanne-Maija Kaiken takana on äiti / Hanski Kototeko / Sanna Kärpäsiä keitossa by Mersia / Mersia Kätilön käsistä / Johanna Liljatar / Heidi Lydia / Linda mehelmie / Emmi Mumintalo / Helena m3niemi / Marja Osifa / Sofia Punatukka ja kaksi karhua / Hanna saaraoikarinen / Saara Unelmallinen / Kati Vaahtokarkkimonsteri / Kirsi Villa Kiana / Mari Villa Pipo / Hanna Villa&Villa / Jaana ja Minna10 kommenttia:

 1. Nää on niin ihanat ❤ Vitsit oot ollut ahkera, monta settiä!!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan kivoja vaatteita! Onnellisia ovat saajat. Mistä tuo automattokangas on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangaskapinasta :)

   http://www.kangaskapina.fi/?page=list&category=8

   Poista
  2. Kiitos paljon ❤️ Hyvä, että Suvi jo ehtikin vastailla :) kaikki muut Kangaskapinasta, paitsi nalle- ja heppakangas Paapiilta.

   Poista
 3. Mielettömät setit ja aivan mahtava määrä! Kiitos että olit mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja suuri kiitos teille järjestämisestä <3

   Poista
 4. Sinä kyllä olet ehtinyt tekemään monta juttua tähän projektiin, ihania nämäkin <3!

  VastaaPoista
 5. Hei-palaan entiseen, löysin vasta blogisi ja selatessani sitä huomasin että olit tehnyt keltaisen Riddari-neuleen..muistaisitko mikä oli harmaan/ruskean langan värinumero?

  VastaaPoista