Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Sea reppu

Aarrekidin Sea- kangasta jäi lippiksen ja teepparin jälkeen juuri sen verran jäljelle, että sain leikeltyä siitä osat reppuun. Silitin kaikkiin paloihin vahvat tukikankaat ja lisäksi selkäosaan ja olkahihnoihin tukihuopaa. Pohja ja yksityiskohdat ovat nahkaa.


Ohje reppuun löytyy Villa&Villa -blogista, täältä. Itse tein repusta hieman isomman, kuin ohjeessa, sekä pyöristin vähän kulmia ja levensin etutaskua.


Nahkaiseen merkkiin hakkasin kirjaimet Clas Ohlsonilta ostamillani meisteillä.  Koska pienet kädet on ehtineet jo hukata L-kirjaimen, niin sovelsin sellaisen numerosta 7 :D. Ihan hyvä se noinkin on.


Vuorina on Kankaiselta ostettua puuvillaa. Vetoketjuna on metriketju kahdella lukolla, joten se aukeaa kätevästi molempiin suuntiin.


Hyvin taipui tämä puuvillatrikoo reppuunkin. 


Pitäisiköhän sitä tehdä vielä Ilonallekin oma. Saisivat sitten päiväkotiin uudet reput.

Aarrekidin kangas saatu lahjoituksena blogiyhteistyöstä.


P.S Jos haluaa seurata töitäni aktiivisemmin, niin instasta löydyn nimellä linda__lydia. Sinne tulee päiviteltyä paljon useammin. Tähän bloggailuun kun ei töiden ohella löydy aikaa aina niin usein kuin toivoisi, valitettavasti!

14 kommenttia:

 1. Mä en oikeasti kestä miten hieno tää reppu on!!! Aivan mahtava jokaista yksityiskohtaa myöten. Nostan hattua niin ylös kuin saan! Upea!

  VastaaPoista
 2. Aivan upea reppu! Tuo nahkainen itsetehty merkki on myös ihan mielettömän hieno :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis ja niin viimeisen päälle huoliteltu, että:)

  VastaaPoista
 4. Voi miten upea reppu! Noi Aarrekidin kankaat on ihania ja täydelliset nuo nahkayksityiskohdat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Aarrekidin kankaat on kyllä ihania! :)

   Poista
 5. Minustakin tämä on tyylikäs ja niin siisti reppu!

  VastaaPoista
 6. Upea reppu! Jos en olisi kesällä ostanut Kånkenia, niin tällaisen olisin voinut ommella... Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista